Verslagzoeker help

Verfijn uw zoekopdracht

Hoe werkt deze site

Dit online verslag biedt u de mogelijkheid om snel - een paar klikken volstaan - precies de informatie te vinden waarnaar u op zoek bent.

Om u 'op maat' te bedienen, hebben we ons jaarverslag opgedeeld in losse artikelen. Aan alle artikelen zijn trefwoorden gekoppeld. Deze trefwoorden vindt u in het menu links op uw beeldscherm, onder de kop Onderwerpen. Door op een of meer trefwoorden te klikken en uw zoekresultaten te verfijnen door verder te klikken, komt u precies uit bij de informatie die u belangrijk vindt.

Wilt u een heel nieuwe zoekopdracht maken, ga dan naar HOME of klik op 'Verwijder uw selecties'. U begint dan weer met een 'schoon' klikpad.

Voorbeeld:
Stel, u wilt meer weten over de resultaten van ons vrijwilligersbeleid in 2011. Een eerste selectie die u kunt maken is dan 'Resultaten 2011' (zie figuur 1). Er zijn 20 artikelen die aan dit zoekcriterium voldoen. In de lijst met zoekresultaten ziet u zowel de titel van het betreffende artikel als een korte beschrijving van de inhoud.

Vervolgens klikt u onder het kopje ‘Vrijwilligers’op ‘Beleid' (zie figuur 2). Nu blijven in de lijst met zoekresultaten de artikelen over die niet alleen betrekking hebben op 'Resultaten 2011'  maar bovendien ook gaan over ‘Beleid'. Er zijn 2 artikelen die aan beide zoekcriteria voldoen.

U kunt nu op één van de titels van de resterende artikelen klikken (bv. Ontwikkelingen in cijfers). (zie figuur 3)

Wanneer u in het linker menu klikt op de kop Inhoudsopgave, kunt op chronologische wijze door het jaarverslag heen klikken.

Om informatie te vinden, kunt u ook de zoekfunctie gebruiken ('Zoek binnen verslag'). Als u een zoekwoord ingeeft, verschijnen in de middenkolom de titels van alle artikelen die op dit woord betrekking hebben. Met het trefwoordenmenu kunt u de resultaten dan weer verder verfijnen.

Pagina opties

Mijn verslag

0 artikelen in Mijn verslag